Ingrediënten

Ingrediënten
Per 2 tabletten% ADA
Panthotheen zuur (vitamine B5)200 mg3333%
Calcium (als calciumcarbonataat)68 mg6%
Vitamine C (als Ascorbinezuur)150mg250%
Zink15 mg100%
Biotine1.4 mg933%
Folium zuur0.8 mg400%
Koper0.6mg*
Jodium (als Kelp)120 mcg80%

ADH is Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

* = ADH niet vastgesteld

Panthotheenzuur, vitamine C en Biotine

Panthotheenzuur (vitamine B5), vitamine C (als Ascorbinezuur) en Biotine geven het haar een gezonde glans en helpen de kleur te behouden. Het extra pantotheenzuur in BetterHair kan in sommige gevallen zelfs de oorspronkelijke haarkleur herstellen.

Methylsulfonylmethane

Methylsulfonylmethane (MSM) is een zwavelcomponent en stimuleert de aanmaak van keratine. Keratine voedt de haarwortel en is een vitaal element voor gezond haar. Zo zal bij regelmatig gebruik ook dikker haar het resultaat zijn.

Sillica

Sillica verbetert de kwaliteit van de bloedvaten rondom de haarzakjes, waardoor de celdeling toeneemt en ook de doorstroming in het bindweefsel wordt verbeterd. Het verlengt zo de groeifase van het haar en gaat haaruitval tegen.

Gebruik

Neem dagelijks 2 tabletten in met voldoende water. Binnen enkele weken zult u merken dat uw haar minder uitvalt. Na twee tot 6 maanden gebruik van BetterHair ziet u dat uw haar voller en sterker wordt en meer gaat glanzen.

Mooi en vol haar is heel belangrijk voor de schoonheid. Gezond haar is volumineus, heeft een gezonde kleur en schijnt prachtig in het licht. BetterHair houdt uw haar en de haarkleur mooi, sterk en glanzend.

Voeding

Slechte of incomplete voeding heeft invloed op de gezondheid van de lever. Een gezonde lever neutraliseert hormonen die niet langer nodig zijn. Bij een slecht functionerende lever breekt de lever niet genoeg testosteron af waardoor indirect kaalheid wordt veroorzaakt. Gebrek aan een of meer B-vitamines kan zowel bij mannen als vrouwen, ongeacht de leeftijd, complete haaruitval en kaalheid veroorzaken. Door slechte eetgewoonten, maar ook door het raffineren van granen in brood blijft ons lichaam steeds meer van de juiste voedingstoffen verstoten. Het grootste gedeelte hiervan wordt bij de productie van witmeel verwijderd. Belangrijke B-vitamines voor het haar zijn dan pantotheenzuur, foliumzuur en biotine. Al deze B-vitaminen komen in uitgekiende dosering in BetterHair voor.

Haarkleur

Panthotheenzuur is ook van belang voor een gezonde haarkleur. Tijdens stress (lichamelijke en geestelijke hoogspanning) raken de bijnieren uitgeput en gaat dit ten koste van een gezonde haarkleur. Pantotheenzuur gaat in combinatie met foliumzuur het grijs worden van het haar tegen en kan in sommige gevallen zelfs de oorspronkelijke haarkleur herstellen! Fo-Ti is een zeer gerespecteerd kruid uit de Chinese kruidengeneeskunde. Het staat vooral bekend om zijn verjongende eigenschappen en is dan ook vooral populair onder de oudere bevolking.

Ontdekt werd dat Fo-Ti een belangrijke rol speelt bij het behoud van de haarkleur, daar het net als pantotheenzuur ondersteunend is voor een gezonde lever en nierfunctie. Ook ascorbinezuur in combinatie met biotine geeft haar een gezonde glans en helpt kleur te behouden, tevens zijn ze behulpzaam bij de aanmaak van nieuw MSM.

Haarvolume

MSM is een belangrijk zwavelcomponent en van uitermate groot belang voor de vorming van het haareiwit keratine. Keratine is het hoofdbestanddeel van het haar. Keratine is niet alleen een vitaal element voor sterk haar, het voedt ook de haarwortel. Het haar zou zonder MSM niet eens kunnen groeien. Regelmatig gebruik van BetterHair zorgt voor dikker haar en verlengt de groeifase van het haar, waardoor het ook haaruitval tegengaat.

De bouwstof keratine is in het haar als heel dunne lijntjes aanwezig. Biotine is als lichaamseigen bindstof van groot belang voor het bij elkaar houden van deze strengen. Extra biotine in BetterHair verbetert de haarkwaliteit en de haardichtheid wat op haar beurt zal bijdragen aan meer volume. Het is indrukwekkend te zien hoezeer BetterHair, in korte tijd al, niet alleen de haarstructuur, maar ook de haargroei verbetert.

snel bestellen!